Καλάθι αγορών

0

Η τσάντα αγορών σας είναι άδεια

Πηγαίνετε στο κατάστημα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

  • Επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μόνο σε περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν. Σε κάθε άλλη περίπτωση γίνεται αλλαγή με άλλο προϊόν ή νούμερο.

 

 

 

ΑΛΛΑΓΕΣ

  • Ποιά είναι η διαδικασία αλλαγών?

Μπορείτε να μας επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν, αρκεί να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και να περιλαμβάνεται στο δέμα η απόδειξη αγοράς.

Οι επιστροφές γίνονται εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που παραλάβατε.

Η αποστολή του δέματος γίνεται αποκλειστικά με ACS courier με δική μας χρέωση για την Ελλάδα. Τα έξοδα μεταφοράς της αλλαγής είναι 5€ και τα χρεώνεστε με την παραλαβή του νέου δέματος. Μέσα στο δέμα θα βρείτε το “έντυπο αλλαγών” το οποίο θα συμπληρώσετε και περιλαμβάνει τα εξής.

 

  • Αλλαγή με άλλο νούμερο ή προϊόν

Σε περίπτωση που το νούμερο ή το προιόν που έχετε παραγγείλει δεν σας ικανοποιεί μας στέλνετε ένα email με τα στοιχεία σας και την αλλαγή που επιθυμείτε να κάνετε.


Στην συνέχεια στέλνετε το προϊόν που δεν επιθυμείτε σε εμάς με ACS courier και εμείς μόλις το παραλάβουμε σας στέλνουμε την νέα παραγγελία.

 

  • Πίστωση ποσού

Σε περίπτωση που δεν βρείτε κάτι που σας ικανοποιεί μπορούμε να σας κάνουμε πίστωση του χρηματικού ποσού και να το χρησιμοποιήσετε σε μια νά σας αγορά. Η πίστωση είναι διαθέσιμη για 30 ημερολογιακές ημέρες.

 

  • Με ποια εταιρεία courier μπορώ να στείλω την αλλαγή ?

Οι επιστροφές εντός Ελλάδος στέλνονται αποκλειστικά με ACS με δική μας χρέωση. Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλη εταιρεία δεν έχουμε καμία ευθύνη για την παραλαβή του δέματος και τα έξοδα αποστολής.


Οι επιστροφές για την Κύπρο έχουν έξοδα 10€ τα οποία επιβαρύνουν τον πελάτη. Η αποστολή θα πρέπει να γίνει με την ίδια εταιρεία κούριερ που παραλάβατε το δέμα σας.